fbpx

Termeni si conditii - XcapeRoomSibiu

1.Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0722654250 sau prin e-mail la office@xcaperoomsibiu.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa XcapeRoomSibiu telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore înainte de rezervare.

2.La joc pot participa echipe de 2 până la 10 membri. Minorii sub 14 ani pot participa numai în prezența unui adult. Echipele vor veni la data și ora rezervării. Participanților li se va face o scurtă prezentare despre joc și regulile de conduită din interiorul camerei. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.

3.Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta XcapeRoomSibiu. Fumatul este strict interzis în incinta XcapeRoomSibiu.

4.Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.

5.Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului și pentru derularea corectă a acestuia vor fi urmăriți cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.

6.Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe incompatibile cu jocul sunt sfătuite să nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o va face pe propria răspundere. XcapeRoomSibiu nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Dacă pe parcursul jocului persoana hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.

7.Scenariile camerelor au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare: camerele nu conțin elemente dăunătoare sau vătămatoare pentru participanți.

8.Jocurile sunt bazate pe folosirea inteligenței, a logicii și a intuiției. În nicio situatie nu este necesară folosirea forței. Orice daună adusă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.

9.Nu dezlipiți elementele lipite in diverse locuri ale camerei.

10.Participanții înteleg și acceptă confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi făcut public (nici parțial nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.

11.Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.

12.Declar pe propria raspundere ca am inteles si imi asum instructiunile evenimentului si ca nu voi intreprinde nici o actiune care sa-mi provoace mie sau celorlalti suferinte fizice sau psihice.

13.Am inteles ca jocurile XcapeRoomSibiu nu sunt recomandate femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de boli de inima, hipertensiune, claustrofobie, epilepsie sau alte patologii similare si declar ca imi asum raspunderea in cazul in care decid sa particip, in ciuda acestei recomandari

14.Prin acest formular imi dau acceptul ca numarul meu de telefon si adresa de email sa poata fi folosita in scopul de a primi emailuri si sms informative legate de promotii,noutati si reduceri Xcape Room Sibiu operat de RT EVENTS TEAM SRL

15. Prin completarea formularului de rezervare, participantii isi dau acordul pentru primirea unor materiale promotionale prin email sau SMS.

16.. Prin participarea la jocul oferit de Xcaperoomsibiu, echipa (denumită în continuare „Participanții”) își exprimă acordul cu privire la utilizarea legală a fotografiei de către Xcaperoomsibiu în scopuri de marketing.

17. La finalul jocului, Participanții vor fi invitați să pozeze pentru o fotografie de grup, care va fi realizată de personalul Xcaperoomsibiu.

18 Participanții își asumă responsabilitatea și acordă Xcaperoomsibiu dreptul de a utiliza această fotografie în scopuri de marketing, inclusiv, dar fără a se limita la, postarea pe toate rețelele sociale și utilizarea în materialele de promovare ale Xcaperoomsibiu.

19. Prin acordul lor, Participanții confirmă că au drepturile necesare pentru fotografia în cauză și că nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de confidențialitate sau alte drepturi ale terților.

 

5. Xcaperoomsibiu poate utiliza fotografia în scopuri de marketing, inclusiv, dar fără a se limita la, postarea pe conturile lor de rețele sociale (cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter, etc.), site-ul oficial Xcaperoomsibiu și alte materiale de promovare ale companiei.

20. Participanții înțeleg și sunt de acord că fotografia poate fi accesată și vizualizată de către publicul larg, inclusiv persoane care nu sunt direct implicate în jocul Xcaperoomsibiu.

21 Participanții nu vor primi nicio compensație financiară sau alt tip de compensație în schimbul utilizării fotografiei de către Xcaperoomsibiu.

22. Participanții înțeleg că Xcaperoomsibiu nu poate controla modul în care fotografia poate fi redistribuită sau utilizată de terți după ce a fost publicată.

23. Participanții nu vor avea dreptul să solicite retragerea fotografiei din utilizarea în scopuri de marketing după ce a fost publicată de Xcaperoomsibiu.

24. Participanții confirmă că au citit și au înțeles acești termeni și condiții și sunt de acord să li se aplice în totalitate.

 

Prin semnarea acestor termeni și condiții sau prin participarea la jocul Xcaperoomsibiu și poziționarea în fotografia de grup, Participanții confirmă că acceptă și sunt de acord cu toate prevederile de mai sus și acordă Xcaperoomsibiu dreptul de a utiliza fotografia în scopuri de marketing conform acestor termeni și condiții.

Declar ca am citit și înțeles termenele și condițiile jocului, precum și caracterul confidențial al acestuia.