Termeni si conditii-XcaperRoomSibiu

1.Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0722654250 sau prin e-mail la office@xcaperoomsibiu.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa XcapeRoomSibiu telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore înainte de rezervare.

2.La joc pot participa echipe de 2 până la 10 membri. Minorii sub 14 ani pot participa numai în prezența unui adult. Echipele vor veni la data și ora rezervării. Participanților li se va face o scurtă prezentare despre joc și regulile de conduită din interiorul camerei. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.

3.Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta XcapeRoomSibiu. Fumatul este strict interzis în incinta XcapeRoomSibiu.

4.Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.

5.Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului și pentru derularea corectă a acestuia vor fi urmăriți cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.

6.Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe incompatibile cu jocul sunt sfătuite să nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o va face pe propria răspundere. XcapeRoomSibiu nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Dacă pe parcursul jocului persoana hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.

7.Scenariile camerelor au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare: camerele nu conțin elemente dăunătoare sau vătămatoare pentru participanți.

8.Jocurile sunt bazate pe folosirea inteligenței, a logicii și a intuiției. În nicio situatie nu este necesară folosirea forței. Orice daună adusă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.

9.Nu dezlipiți elementele lipite in diverse locuri ale camerei.

10.Participanții înteleg și acceptă confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi făcut public (nici parțial nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.

11.Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.

  1. Declar pe propria raspundere ca am inteles si imi asum instructiunile evenimentului si ca nu voi intreprinde nici o actiune care sa-mi provoace mie sau celorlalti suferinte fizice sau psihice.
  2. Am inteles ca jocurile XcapeRoomSibiu nu sunt recomandate femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de boli de inima, hipertensiune, claustrofobie, epilepsie sau alte patologii similare si declar ca imi asum raspunderea in cazul in care decid sa particip, in ciuda acestei recomandari
  3. Prin acest formular imi dau acceptul ca numarul meu de telefon si adresa de email sa poata fi folosita in scopul de a primi emailuri si sms informative legate de promotii,noutati si reduceri Xcape Room Sibiu operat de RT EVENTS TEAM SRL

Declar ca am citit și înțeles termenele și condițiile jocului, precum și caracterul confidențial al acestuia.