fbpx

Mistere, Banane și… Rațe de Cauciuc? 5 Moment Amuzante în Escape Rooms

Mistere, Banane și… Rațe de Cauciuc? 5 Moment Amuzante în Escape Rooms

Am văzut totul la XcapeRoomsSibiu – de la echipe care rezolvă indicii într-o clipă, până la cele care analizează fiecare obiect, indiferent cât de neînsemnat pare. Și, să fim sinceri, uneori acele momente neașteptate sunt cele mai memorabile!

  1. Banana Indicelui: O echipă a petrecut 10 minute studiind o banană, convinsă că este cheia rezolvării întregului puzzle. Sfat: uneori, o banană este doar o banană.
  2. Rața Detectivului: Da, am avut o rață de cauciuc în una dintre camere. Și da, un participant a folosit o lupă pentru a căuta indicii pe ea. A fost adorabil și hilar în același timp!
  3. Dansul Victoriei: Când o echipă a evadat cu doar câteva secunde rămase, au sărbătorit cu un dans spontan în mijlocul camerei. Și da, avem înregistrarea.
  4. Telefonul de Ajutor: Un participant a încercat să sune la recepție pentru a cere un indiciu. Micul detaliu? Telefonul era doar un recuzit!
  5. Mesajul Misterios: O echipă a găsit un mesaj ascuns care spunea „Uită-te în spate”. Au interpretat asta literal și au început să se cerceteze reciproc spatele tricourilor. Mesajul se referea la un tablou din spatele lor!

Fiecare sesiune la XcapeRoomsSibiu este o aventură, plină de râsete, provocări și momente neașteptate. Te așteptăm să creezi propriile amintiri amuzante cu noi!

Distribuie