fbpx

loc de joaca sibiu

EnglishGermanRomanian

Fabrica de fericire pentru cei mici!

Loc de joaca pentru copii. Petreceri private, escape room, camera de joaca dotata cu Xbox si multe altele, vor fi puse la dispozitia copiilor dumneavoastra. Pentru parinti , zona de asteptare este confortabila, putand sa va relaxati la o cafea in timp ce urmariti activitatea copiilor prin intermediul unui televizor. Si, pentru ca vremea e frumoasa, veti avea la dispozitie o terasa pentru a putea interactiona cu parintii altor prichindei, in aer liber. Alegeti Xcape Playground-Loc joaca/Kids escape room si noi vom miza pe fericirea celor mici!

Preturi

*Max. 15 copiiPeste 15 copiiEscape
Luni-Joi400 lei450 lei+5 lei/copil
Vineri-Duminica450 lei500 lei+5 lei/copil

Preturile includ accesul la locul de joaca timp de 3 ore, sistem de supraveghere, bauturi pentru copii (apa si suc natural), vesela. In cazul in care nu se consuma bauturile pentru adulti de la noi, se percepe o taxa suplimentara de 100 Lei In momentul rezervarii se achita un avans in valoare de 100 Lei. Petrecerile beneficiaza de exclusivitate gratuita.

loc de joaca sibiu

XCAPE Playground

Pe langa spatiul destinat celor mici (3-7 ani) , vom pune la dispozitie si o camera de evadare Jungle Escape pentru a pune in miscare mintea copiilor cu varsta de pana la 13 ani.

Rezervarii pentru Jungle Escape

escape room sibiu

Loading
* Necesar

*Declar ca am citit Termeni si conditii

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.