fbpx
camere-escape-room

Evadare din rutină… la Xcape Room

Cand oboseala te doboara si, ca-ntotdeauna, visezi doar la odihna, te roade un gand: cum ar fi sa faci ceva diferit azi? Intr-o locatie la indemana, accesibil, un loc care iti incita imaginatia tie si prietenilor sau colegilor tai fiindca, bineinteles, doar n-o sa vii singur, Xcape Room Sibiu isi deschide usile primitor, si le inchide in urma ta cu un clic surd de cheie.

Povestea din spatele usilor inchise nu o cunoaste nimeni, dupa ce intri, tu devii personajul principal.

Până te dezmeticești, ești închis într-o cameră special amenajată, conform povestii pe care tu si echipa ati ales-o. Aveți 60 de minute la dispoziție să găsiți indicii, să rezolvați puzzle-uri, să deschideți încuietori și să evadați. Ești absorbit cu totul de indiciile din cameră și de misterele așternute aici.

The Case este camera vedeta care va transpune in lumea detectivilor unde trebuie sa afla daca artefactele puse in vanzare sunt falsuri sau nu ,o incursiune in biroul contelui Schonburg.

Gata cu serile linistitoare, ceaiul la terasa sau simpla vizionare la cinema a unui film. Simte adrenalina, accepta provocarea contra-timp si joaca ”in real life” un joc al carui obiectiv este sa afli adevarul !

Xcape Room Sibiu pune la dispozitie trei camere de evadare dintre cele mai interesante și pline de suspans. Timp de o ora, mintea iti va fi activa, logica ta va fi pusa la grea incercare prin cele mai variate puzzle-uri ce necesita intuitie si gandire ”out of the box”. Jocurile de evadare te transpun într-o altă realitate, una plină de mister, adrenalină și distracție!

Munca in echipa defineste activitatea de evadare, asta facand sa aveti mai multa satisfactie la final. Părăsiți Xcape Room cu entuziasm și neașteptat de multă energie. Te simți de acum în stare să rezolvi toate problemele… Pentru început, îți spui doar că vei reveni… Timpul parca a trecut in zbor, dar te mai asteapta trei camere: o lume alb si negru Black&White,un doctor care face experimente pe oameni Asylum ,si nu in utimul rand o vizita cu familia in Jungle Escape .

Str. Malului, Nr. 2 | 0722 654 250 | www.xcaperoomsibiu.ro

Orar zilnic: 10:00 – 22:00

Distribuie