fbpx
citat-escape-room

De unde se inspiră jocurile escape room?

De unde se inspiră jocurile escape room?

Lectură plăcută, dragilor!

Se zice că majoritatea amatorilor de Room Escape au în minte o experiență imersivă atunci când aleg să își petreacă timpul într-o astfel de cameră. În articolul de azi dezbatem tocmai asta…ce anume face ca room escape-ul să fie room escape, de unde se inspiră…

Jocurile de acțiune live cu roluri oferă o sursă minunată de inspirație pentru jocurile de tip Escape. Aceste jocuri necesită jucători care să întruchipeze un anumit personaj și să interacționeze cu ceilalți jucători. Cu un joc de evadare în timp real, jucătorii sunt adesea cufundați într-o lume în care trebuie să întruchipeze personaje pentru a rezolva o misiune de evadare din cameră.

Vânătorile de comori au fost, de asemenea, o inspirație pentru jocurile de evacuare, deoarece jucătorii trebuie să caute meticulos indicii în camera concepută special pentru joc.

Inspirația pentru diferite teme Escape Room este adesea extrasa din cărți sau filme celebre. Unele însă, aleg să-și creeze propriul univers. Într-adevăr, la Xcape Room Sibiu sunteți invitați să dezlegați diferite mistere unde jucați roluri diferite pentru  a rezolva investigații misterioase!               

   ◕‿◕Ești pregătit(ă) să înfrunți provocările noastre? Fă-ne o vizită!

citat-escape-room

Distribuie