fbpx

Ponturi pentru o evadare reușită

Această postare vine într-un moment mai delicat. Facem apel la  bunul-simț al tuturor celor care ne calcă pragul în perioada imediat următoare având în vedere situația la nivel mondial. Am creat aici o postare care să vă ajute să vă orientați la a scoate maxim din experiență. Aveți grijă de voi să fiți bine!

  1. VENIȚI CU O ATITUDINE POZITIVĂ

Acest lucru face o mega diferență! Nu exagerați, dar simțiți-vă încrezător în forțele voastre și așteaptați-vă să reușiți. Îmbrățișați și veștile mai proaste cu o atitudine pozitivă, mențineți igiena mâinilor și a gândurilor. Nu vă frustrați prea mult dacă rămâneți blocat pe ceva timp de câteva minute și trebuie să folosiți un indiciu. De asemenea, cooperarea cu grupul  e cheia. Dacă te joci cu niște străini, prezentați-vă și faceți cunoștință unul cu celălalt. Veți colabora cu toții la același obiectiv, deci fii prietenos, încântat și de ajutor.

  1. Respectați REGULILE CAMEREI

Acest lucru este crucial. Pot exista anumite elemente pe care nu trebuie să le atingeți în cameră. Întreruperea acestora poate duce la încurcarea unui puzzle și la pierderea timpului pierdut, în timp ce confuzia izbucnește de ce dispozitivul nu funcționează. Este posibil ca Game Masterul să intre în cameră pentru a rezolva problema. Toate acestea duc la timp pierdut. Alte lucruri de luat în seamă sunt numărul de indicii pe care le aveți și durata jocului. De asemenea, înțelegeți cum vă sunt date indiciile. Diferitele room escape-uri au diferite metode de a oferi ajutor.

  1. NU LUAȚI CAMERA CU ASALT
ponturi pentru a evada

Anumiți oameni au calități de conducere intangibile speciale care duc la succes în lumea afacerilor. Observăm oameni care ajung puțin să se simtă plini de ei înșiși și încep să preia camera CU ASALT. Ei iau un indiciu din mâinile unui coechipier pentru că sunt siguri că DOAR ei singuri îl pot rezolva. Apoi strigă ca toată lumea să se îndrepte către acest articol pentru a vedea ce face, ignorând flagrant colegul de echipă, care probabil dădea sugestii în mod CORECT  celorlalți cum să rezolve un puzzle. Această tendință poate strica șansele unui grup de a evada. Dacă simțiți nevoia să doriți să preluați camera, gândiți-vă puțin. Lăsați pe toată lumea să participe. Cine știe, este posibil ca alți oameni să fie mai bine dotați să rezolve ceva, deoarece au un alt mod de a-l analiza. Cele mai bune grupuri din sălile de escape sunt cele în care nimeni nu este liderul absolut, toată lumea rezolvă câteva puzzle-uri, ies la timp și pleacă fericiți mai departe.

  1. DISTRAȚI-VĂ!

Acesta este un ingredient cheie pentru succes. Camerele de evacuare sunt până la urmă distracții. Ar trebui să fie distractiv. Nu vă lăsați cuprinși de mânie dacă rămâneți fără timp. Este doar un joc. Mențineți termenii pozitivi cu grupul dvs., fie că este vorba de prietenii apropiați, de familie sau doar de necunoscuți la întâmplare cu care ați format echipa. Toată lumea caută un moment fain, iar acesta ar trebui să fie obiectivul cu adevărat. De obicei, cineva poate lua mai multe  încercări înainte

de a evada. Înțelegeți acest lucru și încercați să vă bucurați doar de experiență și nu lăsați nivelul dvs. general de fericire să fie determinat de faptul de a câștiga sau nu.

5.Păstrați un ochi pe ceas

O oră trece foarte repede într-o cameră de evacuare. Unde a trecut timpul? Va fi așa în camera de evacuare, așa că acordați o atenție deosebită cronometrului. Acest lucru este, de asemenea, vital pentru a determina cât timp trebuie să așteptați înainte de a cere un indiciu.

Dacă ați găsit articolul util, dați de veste. Nu uitați că sharing is caring not scaring!