fbpx

3 motive pentru care iubim room escape-urile

Motivul 1: Pentru că ne provoacă

Toate acele puzzle-uri, indicii care se ascund acolo unde te aștepți mai puțin, un roller coaster de emoții și focalizare mentală…eu de asta iubesc room escape-urile. Parcă te împing să îți descoperi limitele și să ajungi dincolo de ele, să te auto-descoperi o dată cu fiecare obstacol. Astfel ajungi să afli ce fel de coechipier ești în echipă, afli despre creativitatea pe care nu știai că o ai și oooo, cel mai mișto dintre toate- spiritul acela de competitivitate pe care îl trezește.

black-and-white

Noi exact asta am avut în vedere când am proiectat fiecare dintre camerele noastre. De exemplu-Black&White-o camera în alb și negru prezintă o poveste unde totul se petrece într-un vis…pentru că despre asta e vorba. Cele mai tari room escape-uri te învață ceva și despre tine.

Motivul 2: Timpul zboară altfel când te distrezi

xcape room

Te uiți la ceas și mai ai 54 minute să rezolvi misterul. Simți o senzație de calm, încredere…ca mai apoi când abia apuci să clipești…afli că mai ai 10 minute rămase. Panică, panică, panică…..adrenalina își croiește drum prin tot corpul. De necrezut cum trece timpul și cât de plină poate fi o oră de room escape. Tindem să-i dăm dreptate domnului Einstein care zicea ceva cam așa:”Timpul e relativ; valoarea lui depinde de ce facem pe măsură ce trece.”

Motivul 3: Acel moment când evadezi

marea evadare

Ai găsit indiciile, ai lucrat grozav cu cei din echipă, ai rezolvat puzzle-ul, și e timpul în sfârșit pentru acel moment glorios. Ajungi încet la mânerul ușii. Felicitări! Sentimentul de satisfacție și reușită este incredibil. Ai reușit să  evadezi! Nimic nu se compară cu asta, nu-i așa?

Dacă ți-a plăcut articolul suntem curioși să aflăm care e motivul tău numărul 1 să iubești jocurile de evadare sau de ce nu, așteptăm și alte motive. Surprinde-ne! Până atunci dacă ai chef să trăiești pe pielea ta o astfel de experiență, rezervă o cameră AICI

Distribuie